AGS Movers Nederland

Manager: Edwin Ooms

+31172449977

A. van Leeuwenhoekweg 50 Alphen Aan Den Rijn Alphen Aan Den Rijn Zuid Holland 2408 AN

Talen

Verhuizers in Nederland

AGS Movers Nederland is uw internationale partner voor verhuizingen en biedt op maat gemaakte en innovatieve verhuis- en opslagdiensten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. De expertise van AGS Movers Nederland zorgt ervoor dat uw verhuizing professioneel wordt uitgevoerd en naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen.

Als lokaal kantoor van een van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van mobiliteit, de AGS Group, profiteert AGS Nederland niet alleen van het enorme netwerk van 143 locaties in 97 landen maar uiteraard ook van de schat aan ervaring en gestroomlijnde processen.

AGS Movers Nederland biedt professionaliteit en de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen wereldwijd, om haar klanten een ongeëvenaarde expertise te bieden op het gebied van verhuizingen en opslagdiensten.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Verhuisdiensten

AGS Worldwide biedt topkwaliteit aan al haar klanten.
Internationale Verhuizingen

Internationale
Verhuizingen

Lees meer | Offerte aanvragen
Domestic Move

Binnenlandse
Verhuizingen

Lees meer | Offerte aanvragen
Kantoorverhuizingen

Kantoorverhuizingen

Lees meer | Offerte aanvragen
Veilige Opslage

Veilige Opslag

Lees meer | Offerte aanvragen
Voertuig Transport

Voertuig Transport

Lees meer | Offerte aanvragen

Meer over AGS Nederland

11000 m2 Opslag

Quality Standards

CERTIFICERING EN AFFILIATIE

AGS Movers Nederland staat garant voor absolute kwaliteit van dienstverlening aan haar klanten. Al meer dan veertig jaar heeft de AGS Group voor haar internationale netwerk strikte kwaliteitsprocedures gedefinieerd die in onze dochteronderneming worden toegepast.

Deze werkwijzen zijn afgeleid van algemene kwaliteitsnormen, maar ook van normen die zijn vastgesteld door de meest prestigieuze certificatie-instellingen in de verhuisindustrie. Deze consistente kwaliteitsnormen zorgen ervoor dat, of u nu verhuist van of naar Nederland, de AGS Group er alles aan doet om u de beste service te bieden voor verhuizingen en opslag.

Erhalten Sie ein Angebot