AGS Movers staff closing wooden crate ready for moving.

PROFESSIONELE VERPAKKINGSDIENSTEN - VERPAKKINGSMATERIALEN

Al meer dan 40 jaar leveren de teams van AGS professionele inpakdiensten, waarbij de veiligheid van uw eigendommen en uw volledige tevredenheid centraal staan. Onze innovatieve verhuisverpakkingen zijn ongeëvenaard in de sector.

In ons klantgerichte bedrijfsmodel staat uw gemoedsrust centraal

AGS Movers staff member busy packing items into boxes for moving.

In de loop der jaren heeft AGS innoverende verpakkingsmaterialen ontwikkeld die milieuvriendelijk zijn en die speciaal zijn ontworpen voor de bescherming van uw persoonlijke bezittingen, met respect voor de planeet.

Wij hebben meer dan 30 verschillende gespecialiseerde verhuisdozen en afdekhoezen ontwikkeld die de ultieme bescherming bieden voor uw kostbare goederen. Sommige goederen zijn uniek door hun waarde, grootte en breekbaarheid en kunnen niet vervoerd worden in de gebruikelijke kartonnen dozen.

AGS-vestigingen hebben hun eigen timmerwerkplaatsen waar ze op maat gemaakte kisten ontwerpen en produceren voor breekbare en waardevolle voorwerpen, waardoor ze volledig beschermd zijn. Ongeacht de vorm of grootte van uw meubilair, AGS heeft de geschikte verpakkingsmaterialen om uw inboedel met zorg in te pakken. Onze ervaren inpakkers zijn speciaal opgeleid om verpakkingstechnieken te gebruiken die een grondige verpakking van elk te verhuizen voorwerp garanderen.

Onze verhuisverpakkingen en gebruikte methodes voldoen aan de kwaliteitsnormen FAIM en ISO 9001.

Lees meer: Bruin is het nieuwe wit: AGS introduceert nieuwe verpakkingen.

Kunst inpakken? Krijg hulp met onze service voor het verpakken van kunstwerken.

Onze professionele verpakkingsdiensten zijn een AGS-maatstaf

Bij AGS verdienen onze klanten 100% tevredenheid als het gaat om de veiligheid van hun kostbaarheden, en onze zorgvuldige verpakkingsprocessen bieden precies waar zij naar op zoek zijn.
AGS Movers staff member busy wrapping and item for packing and moving.

EEN BREED ASSORTIMENT GESPECIALISEERDE DOZEN EN VERHUISVERPAKKINGEN

AGS heeft nieuwe soorten dozen ontwikkeld die beter geschikt zijn voor moderne persoonlijke bezittingen, bijvoorbeeld een doos voor halogeenlampen die elke kans op beschadiging van standaard lampvoeten uitsluit.

Wij hebben een “First Necessity” verhuisdoos ontwikkeld om voorwerpen in te verpakken die u onmiddellijk na aankomst op uw bestemming nodig zult hebben. Deze kartonnen doos wordt vaak gebruikt voor babyspulletjes, medicijnen, een koffiezetapparaat en alle andere zaken die u nodig zou kunnen hebben voordat alle dozen zijn uitgepakt. Deze doos wordt als laatste geladen, zodat u erbij kunt zodra de vrachtwagen bij aankomst wordt geopend.

Alles wordt zorgvuldig gepland van het laden tot het lossen op de plaats van aankomst.

Van het inpakken tot het uitpakken: alles wordt nauwkeurig gepland.

AGS Movers staff busy packing bicycle in a customised carton for moving.

OP MAAT GEMAAKTE VERHUISDOZEN

Verhuisdozen of platte kartonnen vellen worden versneden volgens de afmetingen van elk specifiek meubelstuk: tafels, stoelen, kasten, geluidsinstallatie… Elke verhuisdoos wordt vervolgens gewikkeld in een ‘american’ deken die fungeert als een extra beschermend omhulsel. Alle kartonnen dozen worden geëtiketteerd met alle informatie die vereist is voor export.

AGS Movers packer closing a wooden crate with a hammer and a nail.

SPECIFIEKE HOUTEN KISTEN VOOR VERHUIZINGEN

Elke AGS-vestiging heeft zijn eigen timmerwerkplaats waar ze op maat gemaakte kisten ontwerpen en bouwen voor breekbare en waardevolle voorwerpen, om volledige bescherming te garanderen.

Al het gebruikte hout voor kisten voor exportverhuizers is ontschorst en heeft een hittebehandeling ondergaan om te voldoen aan de internationale voorschriften, waaronder de voorschriften van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat de strengste voorschriften ter wereld hanteert. Wij zorgen ervoor dat wij voldoen aan alle nieuwe wetten, regels of voorschriften met betrekking tot houten verpakkingsmaterialen voor verhuizingen, die door overheidsinstanties kunnen worden vereist.

AGS Movers staff photographed in a moving truck.

PROFESSIONALISME EN ERVARING: DE KWALITEIT VAN ONS PERSONEEL

De kracht van AGS ligt in de goed opgeleide en gespecialiseerde medewerkers, die bij elke fase van uw verhuizing voor de hoogste kwaliteit zorgen. Wij investeren in de opleiding van ons personeel en voorzien onze mensen van kennis over alle aspecten van onze branche. Onze professionele verpakkers zijn speciaal opgeleid om technieken te gebruiken die de ideale verpakking van elk te verhuizen voorwerp garanderen.

Meer dan 30 dozen van verschillende grootte en vorm

Karton op maat voor uw meubelen

Op maat gemaakte kratten voor uw waardevolle spullen

Erhalten Sie ein Angebot