Corporate-office-man-moving

VERHUIZING VAN BEDRIJVEN

Al meer dan 49 jaar biedt AGS deskundige verhuisdiensten aan op 5 continenten. Wij bieden u, als uw toegewijde verhuisteam, hoogwaardige diensten in: Internationale verhuizingen, lange en korte termijn opslag, kantoorverhuizingen en voertuigtransfers, overal ter wereld.

Wat uw bedrijf ook is, AGS biedt oplossingen voor bedrijfsverhuizingen als een compleet totaalproject.

Movers handling a couch

AGS kent sinds 1974 een constante groei. Inmiddels hebben we 147 locaties in 100 landen en zijn onze opslagcapaciteit, voertuigen, aantal AGS-medewerkers en locaties over de hele wereld blijven groeien.

Dankzij deze voortdurende investeringen kunnen wij al onze klanten op lange termijn hoogwaardige zakelijke diensten garanderen en duurzame partnerschappen opbouwen.

AGS beschikt over de middelen en vaardigheden om bedrijven te adviseren en oplossingen op maat te bieden voor hun specifieke behoeften, in overeenstemming met hun interne mobiliteitsbeleid. Wij geven bedrijven totale controle over hun verhuisbudget, vergemakkelijken het transferproces en houden ons strikt aan de gestelde termijnen.

Veel grote bedrijven, diplomaten en organisaties uit de publieke sector doen een beroep op AGS voor een uitstekende verhuisservice en vertrouwen op de bekwame teams om hun expats te helpen verhuizen. Door AGS te kiezen voor uw verhuisproject, kiest u voor het laagste risico en de hoogste operationele efficiëntie

AGS MAAKT HET VERSCHIL

Hoe kunnen we u helpen?

Omdat we voortdurend innoveren, heeft AGS een uitgebreid dienstenaanbod ontwikkeld, speciaal voor bedrijven

Erhalten Sie ein Angebot