INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

Wij zijn als leider in de mobiliteitsindustrie overal ter wereld actief. Met 50 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk bestaande uit 147 locaties verspreid over 100 landen, biedt AGS Internationale Verhuizingen op maat gemaakte en innovatieve verhuisdiensten voor particulieren en bedrijven.

Uw verhuizing naar het buitenland tot een succes maken zit in ons DNA

Verhuizen naar het buitenland via AGS Internationale Verhuizingen onderscheidt zich door haar expertise en haar uitstekende klantenservice. Onze deskundigheid zorgt ervoor dat uw verhuizing een succes wordt , waar ter wereld u ook vandaan komt en waar u ook naartoe verhuist. AGS begeleidt elke stap en garandeert een zorgeloze internationale verhuizing.
De veiligheid van uw eigendommen is voor AGS een absolute prioriteit. Daarom hebben wij innovatieve verpakkingsmaterialen en -methoden ontwikkeld die uniek zijn in de sector. Onze dozen beschermen niet alleen uw goederen, ze zijn ook milieuvriendelijk.
Wij van AGS worden gedreven door excellentie en continue klanttevredenheid. Onze teams zijn getraind om van begin tot eind voor uw eigendommen te zorgen, waardoor het hele proces soepel en aangenaam verloopt.

Handige bronnen:

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Naar het buitenland verhuizen - Stappen:

1

Eerste kennismaking

2 national-move-home-visit-quote-reception

Woning inspectie & Offerte

3

Inpakken & Goederenverhuizing

4 international-move-transport

Transport

5 national-move-unpacking-house-arrangement

Uitpakken & Huis indeling

Op welke manier vervoeren wij uw goederen?

AGS begeleidt u bij het kiezen van de beste manier om uw goederen te vervoeren. De transportmogelijkheden kunnen worden gecombineerd om te voldoen aan uw behoeften en uw budget. U kunt bijvoorbeeld uw essentiële goederen door de lucht laten vervoeren, terwijl uw grote meubelen over zee worden vervoerd.
 • LUCHTTRANSPORT

  Wij garanderen de beste transporttijden voor uw internationale verhuizing dankzij een toegewijd team voor het beheren van luchtvrachtverhuizingen binnen iedere AGS-vestiging.

  ZEETRANSPORT

  AGS exporteert jaarlijks wereldwijd meer dan 500.000 m3 en werkt samen met de meest betrouwbare transportbedrijven naar elke buitenlandse bestemming. Daarnaast hebben wij ook een platform voor groepsverplaatsingen ontwikkeld.

  WEGTRANSPORT

  Wij investeren constant in onze voertuigen om u de meest veilige en flexibele verhuisdiensten aan te bieden. Een van onze specialiteiten is het gebruik van de AGS Liftvan, een container speciaal voor stadsverhuizingen.

Wat maakt AGS Internationale Verhuizingen zo uniek?

KWALITEIT/CONCURRENTIEVERMOGEN

Aangezien u de beste kwaliteit verdient, biedt AGS internationale verhuizingen u wereldklasse voor de beste prijs. Dankzij ons uitgebreide netwerk in de verhuissector, kunnen wij u overal ter wereld dezelfde zorg bieden, ongeacht waar u naartoe verhuist. Wij hanteren de richtlijnen die zijn opgesteld door de meest prestigieuze certificeringsinstanties in de verhuissector.

Dankzij ons grote aantal internationale verhuizingen kunnen wij concurrerende voorwaarden overeenkomen met transportbedrijven, waardoor u profiteert van snellere vervoerstijden en de voordeligste prijzen.

INNOVATIEF & PROFESSIONEEL VERPAKKEN

Door gebruik the maken van goed en degelijk verpakkingsmateriaal komen uw goederen in perfecte staat aan.

AGS heeft in de loop der jaren eigen verpakkingsmaterialen ontwikkeld om uw persoonlijke goederen optimaal te beschermen. Van servies tot led-tv of halogeenlampen, wij hebben dozen op maat om aan al uw wensen te voldoen.

Wilt u unieke voorwerpen of kunstwerken verhuizen? Onze medewerkers gaan graag een uitdaging aan. Wij kunnen op maat gemaakte dozen creëren om de bescherming van uw kostbare goederen te garanderen.

Dankzij het beste verpakkingsmateriaal en onze getrainde en ervaren medewerkers, zijn uw eigendommen in goede handen bij AGS.

ONLINE TOOLS

Wij hebben een reeks handige tools ontwikkeld die online toegankelijk zijn. Op uw persoonlijke online portal vindt u alle belangrijke informatie met betrekking tot uw verhuizing naar het buitenland. Tracering, voortgang, documentatie. Al onze tools geven antwoord op uw vragen.

Met de online tracking tool kunt u uw eigendommen 24 uur per dag, 7 dagen per week traceren volgen.

Aanvullende diensten

AGS zet zich volledig voor u in en verleent kant-en-klare diensten: alles wat u nodig heeft voor een gemakkelijke verhuizing.

Erhalten Sie ein Angebot