Movers packing

DE KWALITEIT VAN ONS PERSONEEL

Dankzij 49 jaar ervaring heeft AGS over de hele wereld vertrouwen opgebouwd en is het bedrijf uitgegroeid tot een leider in de verhuisbranche. De kracht van AGS ligt in goed opgeleid en uitgerust personeel dat zorgt voor uitmuntendheid bij elke fase van uw verhuizing. Wij investeren in de scholing van ons personeel en geven onze mensen de kennis over alle aspecten van onze branche.

Wij zijn er trots op dat wij elk voorwerp in uw huis veilig kunnen verhuizen

estimation-move-removal

Voor zowel binnenlandse als internationale verhuizingen is het altijd beter om een verhuisbedrijf te nemen, dat u van vertrek tot aankomst een deskundige service kan bieden. Dit is een van de redenen waarom AGS, met een aanwezigheid in 147 locaties en 100 landen, een van de meest vertrouwde bedrijven is.

AGS kan u helpen bij elk aspect van uw verhuizing, van ons inpakaanbod tot onze opslag- of verhuisservices.

AGS verhuist meer dan 50000 families per jaar en houdt rekening met alle specifieke kenmerken van uw verhuizing, omdat we weten dat iedereen andere behoeften heeft.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
Black piano

PROFESSIONALISME EN ERVARING

Onze inpakkers, die altijd vooruitstrevend zijn om onze diensten aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten, zijn speciaal opgeleid om technieken te gebruiken die de beste bescherming bieden voor elk te verhuizen voorwerp. Deze verpakkingsmethoden voldoen aan de kwaliteitsnormen FAIM en ISO 9001.

AGS investeert voortdurend in de scholing van zijn personeel om onze mensen kennis bij te brengen over alle aspecten van onze branche. Wij zijn trots op dit succes, want AGS heeft de meeste FIDI-afgestudeerden van alle internationale verhuizers.

3 multicultural AGS employees smiling

TOEGEWIJD EN MULTI-CULTUREEL

AGS is aanwezig in 100 landen en verhuist mensen over de hele wereld. Aangezien onze klanten van over de hele wereld komen, streven wij ernaar om alle taalbarrières te elimineren. Wij hebben multiculturele medewerkers in dienst die in vele talen kunnen communiceren.

Zij luisteren naar de vragen van onze cliënten en begrijpen hun wensen. Dit is in het bijzonder nuttig voor expats, die zich in een land bevinden waar zij de taal niet begrijpen. Onze medewerkers hebben ook in het buitenland gewoond en zijn in staat om onze cliënten onschatbare kennis bij te brengen wanneer zij zich voorbereiden op hun internationale verhuizing.

Mover wrapping a painting carefully

GEZONDHEID EN VELIGHEID

Verhuiswerkzaamheden omvatten het fysiek hanteren en vervoeren van zware voorwerpen; twee activiteiten die een strikte veiligheidsfocus vereisen. Wanneer medewerkers worden gerespecteerd, tevreden zijn en in een veilige en gezonde omgeving werken, zijn ze efficiënter en productiever. Bij AGS doen we ons best om een aangename werkomgeving te creëren met speciale aandacht voor veiligheid en het welzijn van onze medewerkers.

Ons uiterst bekwame team

Wij begeleiden u bij elke fase van uw verhuis en garanderen u een stressvrije verhuizing, waar u ook naartoe verhuist.

ags-movers-office-move-day

Wij zijn expert in verhuizingen

ags-excellence-well-trained

Wij zijn goed opgeleid en goed uitgerust

ags-excellence-language

Wij spreken uw taal

ags-respect

We bouwen onze carrière op bij AGS

Wij helpen u bij uw verhuizing

Erhalten Sie ein Angebot