2 ladies smiling next to a painting

VERHUIZEN VAN KUNST

AGS verhuist ook kunstwerken over de hele wereld. Wij bieden uitgebreide en professionele mogelijkheden voor het verhuizen van verschillende soorten kunstwerken, voor particuliere verzamelaars, musea, tentoonstellingen en beurzen.

Bij AGS krijgt uw kunst alle zorg die het verdient

packers packing a painting

Onze verhuisprocedure voor kunst omvat alles wat nodig is om de verhuizing van uw kunstwerken tot een succes te maken. Onze diensten kunnen worden aangepast aan uw specifieke kunstcollectie en persoonlijke wensen.

Bij AGS begrijpen we dat elk kunstwerk uniek en onbetaalbaar is. Onze professionele verpakkers behandelen kunst, verzamelobjecten en antiek met de grootst mogelijke voorzichtigheid en zorg.

Bent u een verzamelaar van schilderijen of antiek? Wij bieden professioneel advies en besteden aandacht aan elk detail bij elke stap van het proces.

Wij werken samen met nationale musea, kunstgalerijen, bedrijven en particulieren met privécollecties.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Verhuisproces van kunst

AGS is uw betrouwbare partner voor kunstverhuizingen van welke aard dan ook, wereldwijd.
1 Person opening AGS box icon

Kunst verpakking en kratten

2 international-move-transport

Transport / inklaring

3 national-move-home-visit-quote-reception

Export / documentatie / formaliteiten

4 ags-movers-office-move-day

Luchtvracht van deur tot deur

5 national-move-unpacking-house-arrangement

Uitpakken

Hoe onderscheiden wij ons?

Onze kunstverzamelaars vertrouwen ons met hun kunst.
Fine art movers busing moving a piano.

VERPAKKINGSPROCES VOOR KUNST

Onze unieke verpakkingsmaterialen en onze werkwijze vormen de kern tot ons succes. We hebben innovatieve eersteklas kunstverpakkingsmaterialen ontwikkeld om uw kostbare kunstwerken zorgvuldig te verhuizen. Ongeacht de vorm, de grootte of het materiaal, wij bieden een oplossing voor het verhuizen van uw kunstwerken.

Fine art packers busy wrapping a painting.

PROFESSIONALITEIT

Onze klanten waarderen de expertise van onze betrouwbare medewerkers en onze hoge kwaliteitseisen. AGS is een van de meest gerespecteerde bedrijven in de verhuissector en wordt vertrouwd door musea, kunstgalerijen, verzamelaars en veilinghuizen.

Wrapped piece of artwork.

UITGEBREIDE VERHUISDIENSTEN VOOR KUNST

Wij bieden complete en allesomvattende diensten aan, waarbij elke stap van de verhuizing wordt verzorgd: van het plannen en organiseren van de verhuizing, het verpakken van kunstwerken, het laden en lossen, het transport, de inklaring en de opslag, tot het opstellen van de inventarislijsten, de levering en het uitpakken.

Erhalten Sie ein Angebot