AGS Verhuizingen Nederland

Manager : Jordan van Loon

+31851246555

A. van Leeuwenhoekweg 50 2408 AN Alphen aan den Rijn Alphen Aan Den Rijn Zuid Holland 2408 AN

Talen

Verhuizers in Nederland

AGS Verhuizingen Nederland is dé internationale verhuispartner en biedt op maat gemaakte en innovatieve verhuis- en opslagdiensten voor particulieren en bedrijven. De expertise van AGS Verhuizingen Nederland zorgt ervoor dat uw verhuizing professioneel en naadloos verloopt, waar u ook naartoe verhuist.

AGS Movers in Bordeaux staff busy wrapping and packing.

Als filiaal van een toonaangevend bedrijf in de wereldwijde mobiliteitsindustrie profiteer AGS Verhuizingen Nederland niet alleen van het uitgebreide netwerk van de AGS Groep van 147 locaties in 100 landen, maar ook van haar ervaringen en processen.

AGS Verhuizingen Nederland staat garant voor professionaliteit en kwaliteitsnormen van topklasse en biedt haar klanten ongeëvenaarde expertise op het gebied van verhuis- en opslagdiensten.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Meer over AGS Nederland

11000 m2 Opslag
Quality Standards

CERTIFICERING EN AFFILIATIE

AGS Verhuizingen Nederland staat garant voor een absolute kwaliteit van de dienstverlening aan haar klanten. Al meer dan veertig jaar definieert de AGS Groep voor haar internationale netwerk de strikte kwaliteitsprocedures die in ons filiaal worden toegepast. Deze praktijken vloeien voort uit de algemene kwaliteitsnormen, maar ook uit de normen die zijn vastgesteld door de meest prestigieuze certificeringsinstellingen in de verhuissector.

Deze consistente kwaliteitsnormen zorgen ervoor dat of u nu naar of vanuit Nederland verhuist, de AGS Groep is toegewijd om u te voorzien van de beste verhuis- en opslagdiensten.

Erhalten Sie ein Angebot